Δείτε τις εικόνες – Ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε ατύχημα πάνω στη σκηνή και έπεσε…

June 29, 2024


Ένα μικρό – ευτυχώς- ατύχημα είχε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε τώρα πάντα» ο Λευτέρης Ελευθερίου ενώ ήταν πάνω στη σκηνή.      Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, υπάρχει ένας διάδρομος και αριστερά και δεξιά η σκηνή ανοίγει και είναι από κάτω οι μουσικοί.  Ο ηθοποιός έπεσε πάνω σε έναν μουσικό και έσπευσαν οι χορεύτριες να τον…


Ένα μικρό – ευτυχώς- ατύχημα είχε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε τώρα πάντα» ο Λευτέρης Ελευθερίου ενώ ήταν πάνω στη σκηνή.

 

 

 

  • Την ώρα που έκανε το νούμερο του και περπατούσε με την όπισθεν, έπεσε μέσα στο κενό όπου ήταν η ορχήστρα.

 

 

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, υπάρχει ένας διάδρομος και αριστερά και δεξιά η σκηνή ανοίγει και είναι από κάτω οι μουσικοί.

 

 

Ο ηθοποιός έπεσε πάνω σε έναν μουσικό και έσπευσαν οι χορεύτριες να τον σηκώσουν και να τον βγάλουν από εκεί. Ο κόσμος τον χειροκρότησε και η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.