Μετά τα τρυφερά ενσταντανέ στον Πόρο: Έκαναν οριστικά το νέο «βήμα» στη σχέση τους Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά

June 26, 2024


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν κρύβουν πια καθόλου τον έρωτά τους, με το ζευγάρι να… πιάνεται στον Πόρο σε τρυφερές στιγμές, έστω κι αν αυτό δεν ήταν δύσκολο βέβαια, αλλά η ουσία είναι πως οι δυο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και προχωρούν στο επόμενο «βήμα» στη σχέση τους.Σύμφωνα με το «Πρωινό Σουσού», το παρασκήνιο είναι αρκετά έντονο στο ειδύλλιο αυτό και φαίνεται, μάλιστα, ότι το…


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν κρύβουν πια καθόλου τον έρωτά τους, με το ζευγάρι να… πιάνεται στον Πόρο σε τρυφερές στιγμές, έστω κι αν αυτό δεν ήταν δύσκολο βέβαια, αλλά η ουσία είναι πως οι δυο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και προχωρούν στο επόμενο «βήμα» στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό Σουσού», το παρασκήνιο είναι αρκετά έντονο στο ειδύλλιο αυτό και φαίνεται, μάλιστα, ότι το ζευγάρι προχωρά γρήγορα, με τους δύο να μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη.

Η πραγματικότητα για το νέο «βήμα» στη σχέση του Λιάγκα με την Αντωνά

«Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι σε σχέση, δεν είναι απλά φίλοι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί, βγήκε πάρα πολύ γρήγορα», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!», τόνισε για να καταλήξει: «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.