Είπε μόνο 5 λέξεις: Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά από 13 χρόνια γάμου με τον Θέμη Σοφό (photo)

June 26, 2024


Μια ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, σχετικά με τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ηappy Day» επέλεξε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την αγάπη της προς τον σύζυγό της, με μια κοινή τους φωτογραφία από παλαιότερη βραδινή τους έξοδο. Στο story της, η ίδια συνόδευσε την εικόνα με τις λέξεις: «Χρόνια μας πολλά, Θέμη Σοφέ»…


Μια ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, σχετικά με τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ηappy Day» επέλεξε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την αγάπη της προς τον σύζυγό της, με μια κοινή τους φωτογραφία από παλαιότερη βραδινή τους έξοδο. Στο story της, η ίδια συνόδευσε την εικόνα με τις λέξεις: «Χρόνια μας πολλά, Θέμη Σοφέ», επισημαίνοντας την επέτειογάμου τους.

Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την επέτειο γάμου της με τον Θέμη Σοφό

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμστιλή «επισημοποίησαν» την προσωπική τους ευτυχία την 25η Ιουνίου 2011 στα Σπάτα, όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

ΣταματίναΤσιμτσιλή και Θέμης Σοφός στον γάμο τους

Το ζευγάρι, που έχει περάσει πλέον 13 χρόνια από εκείνη την ημέρα, έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τα τρία τους παιδιά: την 11χρονη Νάγια, τη 10χρονη Μαίρη και τον 6χρονο Γιάννη.

Δείτε επίσης: Το έχει το παράπονό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ενώ είχα προσωπική σχέση με τον Λιάγκα και τη Σκορδά, δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο» (video)

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει πως ο έρωτας με τον Θέμη Σοφό ήταν αμοιβαίος από την πρώτη στιγμή που τον είδε. Μάλιστα, μέσα σε έξι μήνες σχέσης, ο δικηγόρος της έκανε πρόταση γάμου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.