Την αποθέωσε όλο το διαδίκτυο: Σε λίγες λέξεις η Κατερίνα Καινούργιου «τελείωσε» την καριέρα του Λύτρα (video)

June 26, 2024


Για άλλη μία ημέρα, η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα απασχολεί την ελληνική κοινή γνώμη. Η συνήγορος του ποινικολόγου, Βάσω Πανταζή, μίλησε στον αέρα της Super Κατερίνα. Από την αρχή της επικοινωνίας κυριάρχησε αναταραχή και όργή με όσα υποστήριξε για τη «θεραπεία» του. Όπως δήλωσε η ίδια, ο Απόστολος Λύτρας δεν έπρεπε να προφυλακιστεί για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και γιατί έχει τρία παιδιά να …


Για άλλη μία ημέρα, η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα απασχολεί την ελληνική κοινή γνώμη. Η συνήγορος του ποινικολόγου, Βάσω Πανταζή, μίλησε στον αέρα της Super Κατερίνα. Από την αρχή της επικοινωνίας κυριάρχησε αναταραχή και όργή με όσα υποστήριξε για τη «θεραπεία» του. Όπως δήλωσε η ίδια, ο Απόστολος Λύτρας δεν έπρεπε να προφυλακιστεί για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και γιατί έχει τρία παιδιά να αναθρέψει.

Με την ευκαιρία δείτε: Νέα διάσταση στην υπόθεση Λύτρα: Είχε αποφασίσει μαζί με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να χωρίσουν έξι μήνες πριν από τον ξυλοδαρμό

Οι δηλώσεις του Γκουντάρα και της Καινούργιου

«Ξέρετε τι λέτε; Γιατί εξοργίζομαι» ανέφερε αρχικά έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει σε υψηλούς τόνους: «Έπρεπε να τη σκοτώσει ή να την αφήσει ανάπηρη για να πούμε ότι πρέπει να μπει φυλακή; Έχετε υπερασπιστεί ποτέ θύμα κακοποίησης; Άρα, να μην μπει φυλακή ο κ. Λύτρας και να τον βάζουμε να κάνει ψυχοθεραπεία, όπως οι δολοφόνοι κι οι κλέφτες. Να τον αφήσουμε ελεύθερο επειδή έχει τρία παιδιά; Καταρρίπτεται την έννοια της φυλάκισης.»

«Το θύμα είναι ο πρωταγωνιστής. Εσύ προτείνεις να θεραπεύεται ο κακοποιητής. Τι θεραπεία να δώσουμε στο θύμα που του έχουν κατεβάσει τη μούρη κάτω και μπορεί να είναι μοιραίο αυτό που θα συμβεί;» δήλωσε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Θλίβομαι βαθιά που ακούγομαι από μία γυναίκα ποινικολόγο να λέει ότι έπρεπε να βρίσκεται έξω και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.» κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε γρήγορα τη σύνδεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.