«Πικάντικες» αποκαλύψεις από Ελένη Χατζίδου: «Έμαθα ότι με απατά, διάβασα μηνύματα και της έλεγε κάνε μου…» (video)

June 26, 2024


Για την απιστία που βίωσε στο παρελθόν από σύντροφό της μίλησε ανοιχτά η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτοντας και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που είδε.«Μου έχει τύχει -όχι τώρα- που ήμασταν μαζί κι έτσι έμαθα κιόλας ότι με απατά και μάλιστα είχε παράλληλη σχέση πάρα πολύ καιρό και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να τα δω. Δεν ήταν κουρκουμπινάκι μου και τέτοια. Ήταν τι έγινε χθες το βράδυ και τι έγινε …


Για την απιστία που βίωσε στο παρελθόν από σύντροφό της μίλησε ανοιχτά η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτοντας και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που είδε.

«Μου έχει τύχει -όχι τώρα- που ήμασταν μαζί κι έτσι έμαθα κιόλας ότι με απατά και μάλιστα είχε παράλληλη σχέση πάρα πολύ καιρό και διάβασα μηνύματα που δεν έπρεπε να τα δω. Δεν ήταν κουρκουμπινάκι μου και τέτοια. Ήταν τι έγινε χθες το βράδυ και τι έγινε τότε, πότε θα έρθεις ξανά και κάνε μου εκείνο που μου άρεσε. Με κάθε λεπτομέρεια και δεν ξέρω πώς κρατήθηκα», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του «Breakfast@Star».

Δείτε επίσης: Μαρτύρησε τα πάντα για την απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου: «Λάθος αυτό που έκανα…»

«Θα έκανα τώρα λίγο χιούμορ, αλλά σέβομαι την περίσταση», αρκέστηκε να σχολιάσει αμέσως μετά ο Ετεοκλής Παύλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.