Γιώργος και Κάρεν Αγάπη Ξυπολητά – Βαρδινογιάννη: Ο Νίνο ανέβασε 1η φορά φώτο με τα παιδιά του κι έριξε το Instagram

June 18, 2024


Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίνο γνώρισε τη Χρυσή Βαρδινογιάννη κόρη των επιχειρηματιών Γιώργου Βαρδινογιάννη και Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί.Δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012, παντρεύτηκαν και ένα χρόνο αργότερα, το 2023, γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος.Το 2014 γεννήθηκε το κοριτσάκι τους, η Κάρεν Αγάπη. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, αποφάσισαν…


Ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίνο γνώρισε τη Χρυσή Βαρδινογιάννη κόρη των επιχειρηματιών Γιώργου Βαρδινογιάννη και Αγάπης Πολίτη, το 2010, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2012, παντρεύτηκαν και ένα χρόνο αργότερα, το 2023, γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος.

Το 2014 γεννήθηκε το κοριτσάκι τους, η Κάρεν Αγάπη. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2017.

Ο τραγουδιστής μπορεί έκτοτε να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη Ζοζεφίν και εκείνη με τον πρόσφατα χωρισμένο Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αλλά η μεγαλύτερη προτεραιότητά τους ήταν και θα είναι πάντα ο γιος και η κόρη τους. Σπάνια βλέπουμε αυτά τα παιδιά, καθώς σε κανέναν από τους δύο γονείς δεν αρέσει να δημοσιοποιούν την προσωπική τους ζωή στα social media, αλλά ο πρώτος έκανε μια εξαίρεση με αφορμή τη γιορτή του πατέρα.

Σπάνιες φωτογραφίες του Νίνο και των παιδιών του

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους τρεις τους να ποζάρουν μαζί αγκαλιασμένοι, με τα πρόσωπά τους φυσικά κρυμμένα. Είναι μία από τις λίγες φωτογραφίες του Νίνο με τα παιδιά του και δείχνει πολύ ευτυχισμένος.

«Συγχώρησέ με που δεν μπορώ να….»: Ο Νίνο ζήτησε συγχώρεση από τη Ζόζεφιν και όλοι “χειροκτότησαν” τον ανδρισμό του

Φαίνεται ότι ο Νίνο και η Josephine βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κρίση στην σχέση τους τελευταία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Αγαπάει ακόμη τη Josephine, και μετά από μια έντονη σχέση πάθους και τον μετέπειτα χωρισμό τους, εκφράζει επιθυμία για επανασύνδεση με την τραγουδίστρια.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Θα το βρει το κλειδί και θα ξεκλειδώσει αυτή την πόρτα. Δεν θέλει τίποτα άλλο, θέλει μόνο την επανασύνδεση» τόνισε ο δημοσιογράφος για τον Νίνο και την Josephine.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15.05, ο Νίνο ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρουσιάζοντας την Josephine να ποζάρει κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Συνόδευσε το βίντεο με το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς «Please forgive me», ταγκάροντας την πρώην σύντροφό του και προσθέτοντας τους στίχους και μια καρδιά δίπλα στο όνομά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο ερμηνευτής δεν δίστασε να διαδώσει δημόσια τον έρωτά του για αυτήν, αποδεικνύοντας ότι η σχέση τους δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.